Päivässä työpaikallesi toimitettuna

Toimitusehdot

Ennen klo 13 käsitellyt tilaukset lähtevät postin kuljetettaviksi tilauspäivänä. Tuotteiden ollessa varastossa (Saatavuus näkyy tuotetiedoissa), on lähetys ostajalla pääsääntöisesti jo seuraavana arkipäivänä. Jälkitoimitettaville tuotteille vahvistamme toimitusaika-arvion viimeistään tilausta seuraavana päivänä.

Huomaattehan, että ensimmäistä kertaa laskulla tilaaminen hidastaa tilausprosessia luottokäsittelyn verran. Mikäli tilauksellanne on kiire, ettekä ole aiemmin tilannut laskulla verkkokaupastamme, suosittelemmekin verkkomaksun käyttämistä.

Toimitustapa

Toimitus tapahtuu Postin pakettiautojakeluna arkisin klo 8-15 välillä vastaanottajan osoitteeseen ulko-ovelle. Asiakkaan on mahdollista myös valita lisämaksusta postin täsmäjakelu, jolloin toimitus kannetaan kerrokseen, puretaan pakkauksestaan ja pakkausroskat viedään pois paikalta.

Toimituskulut

Yli 120€ (alv 0%) tilauksista ei peritä toimituskuluja.

Alle 120€ (alv 0%) tilauksien toimituskulu on 15€ per tilaus.

Täsmäjakelu 15€ per toimitus.

Palautusehdot

B2B kaupassa yrityksillä ei ole automaattista palautusoikeutta. Palautuksista on aina sovittava myyjän kanssa etukäteen, kuitenkin 5 päivän sisällä toimituksesta. Ilman palautusnumeroa lähetettyjä palautuksia emme ota vastaan. Sovitusta tuotteen palautuksesta hyvitämme ostohinnasta tuotteesta riippuen 50-80%, toimituskuluja lukuunottamatta. Tuotteen on oltava avaamattomassa, alkuperäisessä pakkauksessa käyttämättömänä. Palauttajan on maksettava palautusrahti perille saakka. Emme hyvitä palautuneita tilauksia, joita asiakkaat eivät ole ottaneet vastaan. Hyvityksistä vähennämme toteutuneet, kohtuulliset käsittelykulut.

Online-kuvasto

Online-kuvasto_2020

Laskulla, kortilla tai verkkomaksuna
- Sinä päätät!

Maksutavat